OM NHS

OM NHS

Nordisk högtrycksspolning, NHS, är en koncern som bildats genom ett samgående av NHS Norrköpings Högtrycksspolning, NHS Industri & Miljösanering i Katrineholm, NHS Industri & Miljöservice i Norrköping och i Motala, JHS i Jönköping, Nordisk Högtrycksspolning i Stockholm samt Miljösanering i Norr. Därefter har fler bolag tillkommit och de verkar nu gemensamt under namnet NHS och samägs av Oleter Group tillsammans med de lokala entreprenörerna.

NHS erbjuder rikstäckande verksamhet och ett brett utbud av tjänster för fastighet och industri inom högtrycksspolning, sanering, vakuumsugning och rörinspektion. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till privatpersoner.

Med bred erfarenhet och stort engagemang ger våra medarbetare oss möjlighet att vidareutveckla kunskaper och idéer, vilket kontinuerligt förbättrar och effektiviserar vårt arbete. Det i sin tur ger dig som kund en bättre och snabbare service.

NHS JOUR

NHS jour tar aldrig ledigt – vi står redo att hjälpa till dygnet runt, 365 dagar om året. Kontakta oss gärna så får du veta mer, samt för att få kundreferenser.

Certifiering och verksamhet

Ordning och reda är ett av våra ledord och en förutsättning i vår bransch. Att vi uppfyller de krav som branschorganisationer och certifieringar ställer ser vi som en garanti för att våra kunder vet att vi utför våra sanerings- och underhållsarbeten på ett korrekt och säkert sätt.

Idag är tre bolag inom NHS miljö- och kvalitetscertifierade genom ISO 14001 och 9001 och vi arbetar nu för att alla bolag inom kort kommer att inneha certifieringarna.